Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vodní pohár Nechranice

Na Nechranicích proběhl druhý ročník Vodního poháru Nechranice 2020.


Vodní pohár Nechranice
Autor: Miroslava Pýchová | Datum: 2.8.2020 - 00:00 | Zhlédnuto: 1423x
zdroj: https://www.zachranari.cz/vysledky/vodni-pohar-nechranice_1462.html

Dne 26.7. 2020 se uskutečnil druhý ročník Vodního poháru Nechranice v kategoriích ZVP 1 a ZVP 2. Tentokrát výkony startujících dvojic posuzovala paní Jarmila Machulková a pan Pavel Troller.
I když nám počasí letos nepřálo a skoro celý den propršel, závodníkům a jejich psím parťákům to vůbec nevadilo. My jsme tak mohli vidět krásné výkony startujících.

V kategorii ZVP 1, přestože bylo přihlášeno 5 psovodů, nakonec nastoupily pouze dvě závodnice, kdy se na prvním místě umístila Zuzana Ludvíková a Bowen Magic of Czech a na druhém místě Petra Svobodová a Ardien Abelis Tamelians. Oba týmy svůj úspěch ještě doplnily složenou zkouškou ZVP 1.

V kategorii ZVP 2 bylo vše mnohem napínavější. Nastoupilo celkem šest dvojic z původně přihlášených sedmi. Zde už se někomu dařilo více, někomu méně. Po speciálních cvicích bylo jasné, že o vítězi rozhodnou body získané na poslušnosti. Jediné tři závodnice, které splnily limit za speciální cviky zároveň získaly maximum možných bodů(tj. 200 bodů). Poslušnosti tedy určily, kdo získá jaké místo.


A jak to vše dopadlo? První místo obsadila Iveta Katrevová a Image Krásná Lukrécia, druhé místo Markéta Nováková a Enshine Amyflatt a třetí místo Pavlína Tláskalová a Brayen Kendy Gold.
Startovní listinu ovládli retrívři a ti si také „pohlídali“ stupně vítězů. Zúčastnila se i krátkosrstá kolie a belgický ovčák malinois.

Všem ještě jednou srdečně gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů při dalším výcviku.
Velké poděkování patří nejen rozhodčím a psovodům, ale také pomocníkům, kteří zajišťovali hladký průběh celé akce a bez jejichž pomoci by nebylo možné takto náročnou akci uspořádat.

Psovodi ani jejich čtyřnozí parťáci neodcházeli s prázdnou a to jen díky sponzorům, kteří nám poskytli krásné ceny. Děkujeme a doufáme, že nám zůstanou nakloněni i v dalších ročnících Vodního poháru Nechranice.

Vedoucí akce Miroslava Pýchová


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články