Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Pět našich psovodů bojovalo na republikovém šampionátu

Pětice psovodů a jejich parťáků se zůčastnila 40. Mistrovství republiky záchranářských psů Svazu záchranných brigád kynologů ČR.


Pět našich psovodů bojovalo na republikovém šampionátu
Autor: 0 | Datum: 4.11.2021 - 00:00 | Zhlédnuto: 929x

Hned pět psovodů ze Záchranné brigády kynologů Ústeckého kraje se společně se svými čtyřnohými parťáky kvalifikovali na již 40. Mistrovství republiky záchranářských psů Svazu záchranných brigád kynologů ČR. Šampionát se tentokrát konal v malebném jihomoravském prostředí nedaleko Břeclavi a Hodonína.

Nejlépe ze severočechů dopadla Iveta Katrevová s fenkou Image Krásná Lukrécia, obsadila 9. pozici. Na 10. místě skončil Hynek Dlouhý s Amigem od Patrona Rocha, 11. pak byla Kristina Cibochová a Calippo van de Huszarstate. Na 12. místě byla ve výsledkové listině Miroslava Pýchová se psem Aragon Miraliss a 14. pozici obsadila Monika Vokálová s Demi Jankari.

První sutina byla na výcvikovém trenažeru Boří les, druhá v areálu firmy specializující se na recyklaci betonu a stavebního odpadu. Poslušnost a dovednost se přezkušovala v Kempu Apollo, na dohled od Lednicko – valtického areálu. Šampionát nakonec ovládal jihomoravský Radek Polák s Dixie. 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články